Utomhusklinker

Så fort solen tittar fram och våren är här flyttar vi ut. Numera vill vi också ha det lika genomtänkt och inrett i trädgården som vi har det inomhus.  Tanken med Kakelspecialistens utomhusklinker är att få in den moderna och designade inredningsstilen som vi idag ser i hemmen, nu även i trädgården, på altanen eller på balkongen. Heminredningen flyttar helt enkelt ut!

Här presenterar vi olika lösningar med utomhusklinker - att lägga i sand, att sätta på fötter eller sätta i fix. Fokus är dock själva utomhusklinkern som finns i en mängd olika kulörer, mönster och stilar, och som dessutom har alla de fördelar just en klinker har. Vi hoppas du hittar något som passar just dig och din utemiljö! 

Utomhusklinkern har många fördelar

  • Lätt att hålla rent
  • Inga repor och fläckar
  • Inga behandlingar behövs
  • Plattan slits inte ned
  • Är frosttålig
  • Missfärgas inte och är dessutom färgbeständiga. 

2 cm utomhusklinkern lägger du enkelt själv med hjälp av justerbara sk. fötter  eller så läggs de i sand - inget fix behövs. På grund av plattans tjocklek skapar du ett stabilt och vackert utegolv som du lätt kan plocka ned och ta med dig när du t ex. flyttar.  

Läggning på fötter kräver en slät yta t ex en balkong, uterum, terrass, altan m.m.  De justerbara fötterna gör att du får en helt jämn yta och du fogar inte plattorna utan det lämnas fritt för avrinning av t ex. regnvatten. Under golvet finns plats för ledningar till  belysning m.m. 

Kakelspecialisten har också ett stort sortiment klinker som läggs i fix på betongunderlag.

Bläddra i vår utomhusbroschyr här